• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Dembélé-skade kan koste FIFA 152.800 kroner om dagen

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélé blev skadet i lørdagens EM-kamp mellem Ungarn og Frankrig, og det betyder angiveligt, at FIFA risikerer at skulle betale Barcelona et anseeligt beløb hver eneste dag, indtil franskmanden bliver klar igen.

Af gram

31 minutter blev det til Ousmane Dembélé under EM, inden Barcelona-stjernen måtte rejse skadet hjem fra den franske EM-lejr. 

Efter indskiftningen mod Ungarn måtte Dembélé således lade sig udskifte igen, og dermed kan Barcelona nu konstatere, at milliardindkøbet er løbet ind i en ny skade. På grund af skader har Dembélé blot spillet 118 kampe for Barcelona, selvom han har spillet for catalanerne i fire år. 

En dyr omgang
Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo kan Barcelona dog trøste sig med, at klubben i det mindste bliver økonomisk kompenseret for Dembélés skadespause denne gang. Og det bliver FIFA, der kommer til at punge ud.

Således skriver Mundo Deportivo, at det såkaldte FIFA Protection Program betyder, at FIFA skal betale Barcelona 20.548 euro hver eneste dag, indtil Ousmane Dembélé er blevet klar efter sin skade. Det svarer til 152.800 kroner. 

Ifølge Mundo Deportivo kommer kompensationen dog først til at træde i kraft, hvis Ousmane Dembélés skade varer længere end 28 dage. Barcelona kan maksimalt få udbetalt kompensationen i et år. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...