• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Den "ægte" Ronaldo mindes Maradona: Derfor bar han to ure

Foto: Getty Images

Det brasilianske fodbold-ikon Ronaldo Nazario løfter sløret for, hvorfor den nu afdøde Maradona ofte blev set med med et ur på hver arm.

Af mikkelsen

Den legendariske fodboldspiller Diego Maradona døde for en uge siden i en alder af 60 år, efter han blev ramt af et hjertestop i sit hjem i Tigre.

Det har fået hele fodboldverden til at sørge og mindes den karsimatiske argentiner.

En af dem er den "ægte" Ronaldo, der i dag er præsident i Real Valladolid. Han fortalte for nyligt på en pressekonference, at han "for evigt vil være taknemmelig" for VM'86-helten. Derudover forklarede den tidligere stjerneangriber også, hvorfor Maradona ofte bar et ur på hvert håndled.

- En af de første gange, han kom til Madrid for at besøge mig og se en kamp, spiste vi aftensmad. Diego havde to ure på, og historien om hans ure er, at han kunne ikke gå ud uden at have dem på.

- Jeg spurgte ham hvorfor, og han fortalte, at hans datter havde givet ham to ure, og siden dengang havde han aldrig taget dem af. Da vi var ved gå hver til sit, tog han det ene af og gav det til mig. Jeg ville ikke tage i mod det, men han blev rasende over mit afslag, så jeg endte med at tage i mod det. Jeg vil beholde det resten af mit liv som bevis på hans genrøsitet og venlighed, sagde han ifølge Marca.

Ronaldo Nazario fortalte også, hvordan nyheden påvirkede ham, og stadig påvirker ham her en uge efter.

- Jeg var meget tæt på Diego, han var en spektakulær fyr. Han bortgang er meget hårdt for mig, og nyheden overraskede mig. Mine tanker går til hans familie og venner.

- Diego ændrede livet for mange mennesker. Jeg er og vil altid være evigt taknemmelig for den inspiration, Maradona gav mig.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...