• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Der er et kæmpe problem med forholdet mellem Salah og Mané

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller Trevor Sinclair er der et stort problem med Sadio Manés og Mohamed Salahs forhold.

Af gram

Mohamed Salah og Sadio Mané er de to helt store offensive profiler i Liverpool.

Men de to stjerner har tilsyneladende ikke det bedste indbyrdes forhold. Sådan lyder det nu fra den tidligere engelske landsholdsspiller Trevor Sinclair, efter Liverpools 1-0-nederlag til Chelsea, hvor Mohamed Salah, på besynderlig vis, blev udskiftet efter en times spil

- Salah var ikke glad. Det er altid svært, når du bliver pillet ud mod din gamle klub. Det må have ramt hans stolthed. Hans agent kom med et tweet, der blot bestod af et punktum. Jeg ved ikke, om det betyder, at det her er enden, eller hvad. Det var en smule kryptisk, lød det således fra Trevor Sinclair.

- Det er skuffende, for han ønsker selvfølgelig at blive ligaens topscorer. Hans tal er gode i den her sæson, og derfor hjælper det selvfølgelig ikke, at han bliver pillet ud. Selvom det lyder egoistisk, så ønsker han at spille og score mål for Liverpool. 

Et kæmpe problem
I modsætning til Mohamed Salah fik Sadio Mané altså lov til at spille samtlige 90 minutter af torsdagens brag. Og ifølge Trevor Sinclair er der spændinger mellem Mané og Salah, der i sidste sæson kom på kant med hinanden, da egypteren undlod at aflevere til senegaleseren i en 3-0-sejr over Burnley.

- Jeg fornemmer, at der er et kæmpe problem med Salahs forhold til Mané, som man har forsøgt at dysse lidt ned. Min opfattelse er, at Mané er en ægte holdspiller, mens Salah spiller mere for sig selv. Og derfor har der været et problem med deres forhold i lang tid i Liverpool. 

- De er sluppet afsted med det indtil nu, men når du kommer under pres, og resultaterne er dårlige, så kan den slags blive anspændt. Der er virkeligt et problem mellem de her to spillere. 

Efter torsdagens opgør på Anfield udtalte den tidligere Liverpool-stjerne Michael Owen da også, at Sadio Mané formentligt undlod at falde i feltet, fordi han ikke var interesseret i, at Mohamed Salah skulle score på endnu et straffespark. Det kan du læse mere om her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...