• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Derfor var tysk stjerne i København i weekenden

Foto: Getty Images

Mats Hummels døjer med en skade i øjeblikket, og den tyske stjerne udnyttede derfor den seneste landskampspause til at tage på en weekendtur til København, hvor han tilsyneladende hyggede sig ganske fint.

Af gram

Det er ikke hver dag, man kan løbe ind i en tidligere verdensmester i Københavns gader, men i weekenden var muligheden der faktisk. 

Dortmund-stjernen Mats Hummels var således en tur i Danmark, hvor forsvarsspilleren tilsyneladende hyggede sig ganske fint. I hvert fald delte Hummels en række billeder fra turen på sin Instagram-profil. 

Ifølge B.T. var Hummels blandt andet forbi Michelin-restauranten Geranium, der ligger i Parken. Derudover fik Dortmund-spilleren også en omgang brunch, ligesom han fik en burger hos Gasoline Grill i Indre By. Ifølge B.T. var Hummels afsted med vennen Johan Mösmang, der er ansat i Hummels gamle klub, Bayern München. 

Flirtede med 'dansk skønhed'
Ifølge den tyske avis Bild var det dog ikke kun cykelture og restaurantbesøg, som Mats Hummels fik tiden til at gå med i København. Ifølge Bild flirtede den 32-årige midterforsvarer således også med 'en dansk skønhed'.

Ifølge den schweiziske avis Blick blev Hummels således set på en natklub med influenceren Stefanie Brigon, og de to dansede angiveligt særdeles tæt på dansegulvet, hvor der også blev kysset. 

Ifølge Blick har Mats Hummels endnu ikke officielt meldt ud, at han er blevet skilt fra hustruen Cathy Hummels, men noget tyder altså på, at parret har valgt at gå hvert til sit.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.