• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Desperat Sturridge: Har fået stjålet sjælden hund af rapper

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-stjerne Daniel Sturridge er havnet i en sær sag. Angriberen har således fået stjålet sin hund efter et indbrud. Stjernen er dog klar til at betale mange penge på at blive genforenet med sin elskede hund.

Af gram

(Opdatering torsdag kl. 9.00: Ifølge den engelske avis Evening Standard er Daniel Sturridge nu blevet genforenet med sin hund - angriberen har takket alle på de sociale medier, der har hjulpet med at skaffe hunden tilbage).

For en måneds tid siden kunne Daniel Sturridge trække en Champions League-guldmedalje om halsen - men nu har sommeren taget en træls drejning for den engelske angriber.

Læs også: Liverpool giver slip på Sturridge og Moreno

Sturridge har således haft indbrud i sin villa i Hollywood, og indbrudstyvene smuttede blandt andet med angriberens elskede hund, Lucky Lucci. Det skriver den engelske avis The Sun.

Henvendelse fra rapper
Sturridge, der for tiden leder efter en ny klub, har på Twitter lovet at betale en stor dusør til enhver, der kan hjælpe ham med at få hunden tilbage.

Og ifølge den engelske avis The Sun har sagen nu taget en ny, uventet drejning.

Det forlyder således, at en lokal rapper, med Twitter-aliaset Killa Fame, er kommet i besiddelse af Sturridges elskede hund.

Rapperen har angiveligt lagt en video op med diverse billeder af en hund, der ser ud til at ligne Sturridges hund på en prik.

Killa Fame tweetede desuden direkte til Sturridge for at informere stjernespilleren om, at han var i besiddelse af hunden, der angiveligt er ekstremt sjælden, fordi der er tale om en sjælden blanding af racer.

Vil betale indbrudstyvene
Kort efter indbruddet offentliggjorde den tidligere Liverpool-profil en video, hvor han bad indbrudstyvene om at bringe hunden tilbage.

- I kan få 20.000 pund (166.000 kroner, red.). Kom tilbage med min hund. Jeg er alligevel ved at flytte ud af det her hus. Jeg er ligeglad med det her sted. Kom tilbage med hunden til den her adresse. Jeg flytter ud i morgen eller dagen efter. Jeg vil have min hund tilbage, og jeg er klar til at betale. I kommer ikke til at få andre til at betale mere end det alligevel. Sig til, hvis nogen tilbyder jer mere. Jeg er klar til at betale mere end dem. Jeg vil betale mere end dem, lød det ifølge The Sun fra Sturridge.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...