• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Det er den perfekte mulighed for at skifte ud på målmandsposten

Foto: Getty Images

Ifølge Michael Owen har Ole Gunnar Solskjær nu en gylden mulighed for at lade Dean Henderson overtage rollen som førstemålmand i Manchester United.

Af gram

Chancen er der nu, hvis Ole Gunnar Solskjær ønsker at udskifte David de Gea med Dean Henderson i Manchester United-målet. 

Sådan lyder det nu fra den tidligere Manchester United- og Liverpool-angriber Michael Owen.

Læs også: Raser over United-stjerne: Tre kampes karantæne er ikke nok

Chancen er der nu 
David de Gea måtte udgå i pausen af søndagens udekamp mod Southampton, hvor de røde djævle efter 45 minutter var bagud med 2-0. Dean Henderson kom ind i stedet for den knæskadede spanier, og Solskjærs tropper endte med at vinde 3-2.

Ifølge Goal kan Henderson måske få flere kampe, afhængig af De Geas skadessituation. Og ifølge Owen er dette den oplagte mulighed for at gøre Henderson til permanent førstevalg. 

- Hvis man overvejer at skifte ud på målmandsposten, så er det her det perfekte tidspunkt. Jeg tror ikke, at Ole Gunnar Solskjær er interesseret i en konfrontation. Jeg tror ikke, at han ønsker at vrage ham. Men i den her situation er det pludselig sådan: 'Hey, du udgik med en skade, og han har ikke gjort noget galt'. Det er den perfekte mulighed, lyder det ifølge Premier League TV fra Owen. 

- Hvis han (Solskjær, red.) har gået med de her tanker i de seneste måneder, hvor der er blevet lavet fejl, så er chancen der nu. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...