• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ros til Conte: - Klogt at give Eriksen en ny chance

Foto: Getty Images

Ifølge avisen La Gazzetta dello Sport er det rigtigt set af Antonio Conte, at man nu prøver at finde en måde at bruge Christian Eriksen på.

Af gram

Christian Eriksen var placeret på transferlisten og godt på vej ud af Inter, men den danske landsholdsspiller ser nu ud til at blive i Milano-klubben. 

I weekenden meldte Inter-cheftræner Antonio Conte ud, at ingen spillere bliver solgt i dette vindue, og tirsdag udtalte Conte så, at han har fundet en ny position til Christian Eriksen, der får chancen fra start i dagens pokalkamp mod Fiorentina. 

Læs også: Contes store Eriksen-eksperiment: - Det kan blive begyndelsen på et nyt kapitel

Fornuftigt at eksperimentere
Og ifølge den Milano-baserede avis La Gazzetta dello Sport er det den helt rigtige beslutning af Antonio Conte og Inter, at man gør forsøget på at finde en plads til Eriksen, nu hvor det ikke ser ud til, at danskeren kan blive afskibet i dette transfervindue. 

- Det er rigtigt set, at man nu accelererer i den modsatte retning og vælger at eksperimentere. Conte blev trods alt anklaget for at opgive sine planer, uden at prøve hårdt nok. Nu kommer testen, der også skal give et endeligt svar. Indtil videre har Eriksen hverken overbevist som offensiv spilfordeler eller som midtbanespiller. Den sidste mulighed er som regista (defensiv spilfordeler, red.). Og så er der heller ingen, der kan sige, at man ikke har prøvet alle muligheder, lyder det fra La Gazzetta dello Sport. 

- Eriksen på regista-positionen er også en solid indikation på, at danskeren meget vel kan ende med at blive i Inter. For indtil videre er der ikke sket så meget, udover et par ukonkrete rygter om PSG og Tottenham. Og fordi alle i Inter er skeptiske om muligheden for, at der inden slutningen af måneden faktisk vil komme en klub på banen, der er klar til at betale hele midtbanespillerens løn. Så hvem ved: Måske kan januar for en gangs skyld blive en fornøjelig måned.

Coppa Italia-opgøret mellem Inter og Fiorentina sparkes i gang klokken 15.00. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...