• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Braithwaite har henvist superstjerne til bænken: - Det lyder som en dårlig joke

Foto: Getty Images

I Spanien er der stadig mange, der er forbløffede over, at Antoine Griezmann sidder på bænken i Barcelona, mens Martin Braithwaite er blevet fast starter.

Af gram

Antoine Griezmann kostede omtrent 900 millioner kroner, da Barcelona hentede franskmanden i Atlético Madrid i sommeren 2019. 

Martin Braithwaite kostede til gengæld blot 134 millioner kroner, da Barcelona hentede den danske landsholdsangriber i Leganés, i februar sidste år. 

Læs også: Braithwaite spillede vigtig rolle i smal sejr over bundprop

Alligevel har franskmanden blot fået sammenlagt 75 minutters spilletid i Barcelonas tre seneste La Liga-kampe, hvor han kun er startet inde én gang. Til sammenligning er Braithwaite startet inde i Barcelonas seneste otte ligakampe. 

Svær tid for Griezmann
Senest startede Braithwaite inde, da Barcelona søndag slog Huesca med 1-0. Den danske angriber blev efter 81 minutter erstattet af Griezmann. Og på den spanske radiostation Cadena Ser kunne man efter slutfløjtet ikke undlade at reflektere over det bizarre i, at Griezmann ikke er i stand til at spille sig til en plads som fast starter. Franskmanden har hverken scoret eller assisteret i catalanernes seneste syv kampe.

- Koeman har et Griezmann-problem. Med god grund. Han har fået mange muligheder, men ifølge mine data har han nul scoringer og nul assists i de seneste 480 minutter, lød det således fra journalisten Jordi Marti.

- Han har kun spillet fuld tid i fire kampe. Det er et faktum, at Griezmann ikke har været god. Men de har heller ikke givet ham den kontinuitet og de muligheder, han har haft brug for, lød det fra programmets vært.

- Griezmann ved godt, at han var det forkerte indkøb for Barça, lød det fra journalisten Marcos López. 

- Det viser sig nu, at Koeman ikke har noget ansvar, lød det fra journalisten Mario Torrejón.

- Sandheden er, at Griezmann allerede er endt som en sekundær spiller i Barça. Og det er et stort problem for Barça, for hans løn er meget høj.

- Det lyder som en joke, omend en dårlig joke, at Braithwaite og Dembélé spiller i stedet for Griezmann. Selv Pedri. I mine øjne siger det en del om Griezmanns niveau, at han er udskifter. På det værste Barça-hold i mange år har han ikke været i stand til at sikre sig en plads på holdet, lød det fra journalisten Antonio Romero.

10 point efter Suárez og Atlético Madrid
Med sejren over Huesca indtager Barcelona nu femtepladsen i La Liga-tabellen, 10 point efter førerholdet Atlético Madrid, der dog har en kamp i hånden. Diego Simeones tropper slog søndag Alavés med 2-1, efter et mål af Luis Suárez i sidste minut.

Uruguayaneren er aktuelt topscorer i La Liga, med ni fuldtræffere i 12 kampe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...