• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Dommerchef: VAR har allerede lavet fire store fejl

Dommerchef Mike Riley bekræfter, at VAR-systemet allerede fire kampe inde i sæsonen har lavet fire store fejl.

Af daugbjerg

VAR har i løbet af de første fire kampe i Premier League skabt stor debat både blandt spillere og trænere fordi der allerede nu virker til at være en uklar linje for, hvad VAR misser, og hvad den "overruler".

Dommerchef Mike Riley har gennemgået VAR's kendelser i løbet af de fire første kampe og erkender overfor SKY Sports, at VAR har lavet fire store fejl:

VAR burde have været brugt i da Fabian Schärs scorede til 1-1-kampen mod Watford. VAR skulle nemlig have afsløret, at Isac Hayden havde hånd på bolden.

VAR skulle også være blevet brugt til at give Leicesters Youri Tielemans rødt kort, da han lavede hård tackling på Bournemouths' Callum Wilson.

Derudover siger Riley også, at Manchester City ikke burde have haft straffespark mod Bournmouth, da Jefferson Lerma trådte på David Silva fod inde i feltet.

Til sidst erkender Riley også, at West Hams Sebastien Haller skulle have haft straffespark, da Norwichs' Tom Trybull nedlage ham.

Riley siger dog til SKY Sports, at VAR indtil nu stadig har haft en positiv indflydelse da den seks gange, har hjulpet en dommer til at træffe den rigtige beslutning:

- Seks gange er VAR blevet brugt, hvor den har hjulpet dommeren til at træffe en bedre beslutning, siger Mike Riley til SKY Sports.

Du kan se alle de fire episoder i vidoen øverst.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...