• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Dortmund-boss erkender: Sancho har holdt møde med United

Dortmunds sportsdirektør bekræfter nu, at Manchester United er opsat på at hente Jadon Sancho.

Af gram

Jadon Sancho startede inde og kom også på måltavlen, da England tirsdag aften besejrede Kosovo med 5-3 i en EM-kvalifikationskamp.

Dortmund-spilleren er en af de mest eftertragtede unge spillere i Europa, og Manchester United er ofte blevet kædet sammen med højrekanten.

Læs også: England overvandt chokstart i livlig målfest mod Kosovo

Dortmund har hidtil enhver snak om et snarligt salg, men det viser sig nu, at den tyske klub faktisk har holdt et møde med Manchester United om Sancho.

Mødtes med konsulent
I Amazon Prime-serien 'All or Nothing', en dokumentarserie om Dortmund, bekræfter den tyske klubs sportsdirektør, Michael Zorc, således at et møde med repræsentanter fra Manchester United har været afholdt.

I den tredje episode af serien holder Zorc således et møde med de andre Dortmund-bosser, Mathias Sammer, Sebastian Kehl og Hans-Joachim Watzke. På dette møde erkender Zorc overfor de andre bosser, at et møde har fundet sted.

- Et varmt emne lige nu er Sancho og Manchester United. Både hans diskussioner med klubben, og mine diskussioner med konsulenterne. Et møde fandt sted. Manchester United inviterede konsulenten. Det, jeg ved, er, at konsulenten fortalte klubben, at ligegyldigt hvor mange de tilbyder, så vil vi ikke slippe ham denne sommer. Men spilleren selv har heller ingen intentioner om at tage dette skridt denne sommer, lød det således fra Zorc på mødet, der blev afholdt tilbage i marts.

Ifølge den engelske avis Daily Mirror er Jadon Sancho stadig på Manchester Uniteds radar. Teenageren formodes at koste minimum 745 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...