• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Dortmund-boss: - Jeg tror godt, jeg ved, hvor Haaland spiller i næste sæson

Foto: Getty Images

Dortmund gav sig ikke én eneste millimeter i Jadon Sancho-forhandlingerne med Manchester United. Og Bundesliga-klubben kommer til at køre samme stil med Erling Haaland, lyder det nu fra Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke, der regner kraftigt med, at den norske angriber også spiller i Dortmund i 2021/22-sæsonen.

Af gram

Erling Haaland rygtes i disse dage til en lang række forskellige superklubber, men nordmandens nuværende arbejdsgiver slår nu fast, at målræven bliver en voldsomt dyr herre at hente.

I et interview med BBC Sport har Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke således slået fast, at Bundesliga-klubben ikke kommer til at tilbyde selv den mindste rabat på Erling Haaland. 

- Vi havde ingen gæld, da coronapandemien ramte. Ikke én eneste euro. Derfor står vi i en komfortabel situation. Vi behøver ikke at sælge en spiller. Det er vigtigt. For de rige klubber i verden er der to ting, de må gøre sig klar, når de ønsker at hente en spiller i Dortmund, lyder det fra Watzke.

- Det første, jeg siger til dem, er at de ikke har en chance. Andre gange siger jeg til dem: 'Det her er prisen'. Så må de forstå, at det er prisen. Der eksisterer ikke en anden pris. Vi er meget tydelige. Vi er meget ærlige. 

Forventer intet sommerskifte
Dortmund havde det samme standpunkt sidste sommer, hvor Manchester United fik besked på, at de røde djævle kunne købe Jadon Sancho for et beløb på mere end 750 millioner kroner. Den engelske pris følte, at prisen var for høj, men prisen blev aldrig ændret, og Sancho blev i Dortmund. Og ifølge Watzke kan folk godt begynde at indstille sig på, at det bliver den samme fortælling med Erling Haaland i år.

- Jeg bliver træt af det. Sidste sommer sagde alle i England og i Europa... alle journalister sagde det samme: 'Jadon Sancho skal til Manchester United'. Men han spiller stadig for Dortmund. Nu skriver alle: 'Erling Haaland kommer til at spille for Real Madrid eller Barcelona, eller for den eller den klub'. Det eneste, jeg kan sige, er at de må se, hvor han spiller efter den 1. september. Jeg tror godt, at jeg ved, hvor han spiller til den tid, men mere har jeg ikke at sige til det, lyder det fra Watzke, der altså er relativt overbevist om, at Erling Haaland også er Dortmund-spiller i næste sæson. 

ESPN reporterede i slutningen af marts, at Dortmund kræver 180 millioner euro for Erling Haaland, hvilket svarer til 1,338 milliarder danske kroner. Nordmanden vil i så fald blive verdenshistoriens næstdyreste spiller, efter Neymar, der i 2017 skiftede til Paris Saint-Germain for 1,651 milliarder kroner. Ifølge ESPN forventer og håber Dortmund, at prisen på Haaland vil skræmme alle interesserede bejlere væk. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...