• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Dortmund-kaptajn raser: - Det stinker virkelig

Foto: Getty Images

Marco Reus er godt og grundigt træt af tingenes tilstand i Dortmund, hvor man risikerer at gå glip af Champions League-fodbold i næste sæson.

Af gram

Det kører absolut ikke for Dortmund for tiden, og efter fredagens 4-2-nederlag til Mönchengladbach var klubbens kaptajn, Marco Reus, i ganske skidt humør. 

- Vi laver altid de samme fejl. Det stinker virkelig, lød det således ifølge ZDF fra Reus. 

Læs også: Dortmund i krise: Disse tre profiler kan blive solgt

Dortmund kom i opgøret foran med 2-1, på to kasser af Erling Haaland, hvorefter holdet altså kollapsede. Dortmund ligger aktuelt på syvendepladsen i Bundesligaen, 13 point efter topholdet Bayern München. Det tyske medie Bild reporterede mandag, at Dortmund kan blive nødt til at sælge profiler som Jadon Sancho og Giovanni Reyna til sommer, hvis man ikke formår at kvalificere sig til Champions League. 

Champions League-kvalifikation er topprioriteten
Dortmund fyrede i december Lucien Favre som cheftræner, og i øjeblikket er det Edin Terzic, der står i spidsen for det kriseramte mandskab, der har tabt syv ud af 18 ligakampe i denne sæson. Efter nederlaget til Mönchengladbach slog Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, fast, at det nu gælder om jagte en plads i top fire.

- Kvalifikation til Champions League må lige nu prioriteres højere end alt andet. Det gælder for alle. Vi kommer til at modtage meget kritik nu, efter tre kampe uden sejre. Vi må kæmpe os igennem det, og fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at vi når vores mål i denne sæson, lød det ifølge Bild fra Zorc. 

Erling Haaland har scoret 14 Bundesliga-mål for Dortmund i denne sæson, men nordmandens bidrag har altså ikke været nok for Dortmund. Holdet har således blot hentet ét point i de tre seneste ligakampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...