• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Drama i PSG: Vraget spiller udvandrede i bitterhed over Pochettino-beslutning

Foto: Getty Images

PSG-backen Mitchel Bakker har mistet sin plads under Mauricio Pochettino, og det blev i weekenden for meget for den unge hollænder.

Af gram

Mitchel Bakker fik masser af spilletid under Thomas Tuchel i efteråret, men efter Mauricio Pochettinos ankomst i Paris Saint-Germain har den unge hollænders situation taget en bitter drejning.

Det er således blot blevet til 13 minutters spilletid i de franske mestres seneste fire ligakampe, og lørdag fik Mitchel Bakker så tilsyneladende nok. 

Reduceret til tredjevalg
I modsætning til Tuchel har Pochettino således foretrukket Layvin Kurzawa på venstrebackpositionen, hvilket altså har sendt Mitchel Bakker ud på bænken. I lørdagens 4-0-sejr over Dijon havde Pochettino dog valgt at hvile Kurzawa, der imidlertid ikke blev erstattet af Bakker i startopstillingen.

Pochettino havde således i stedet valgt at placere midterforsvareren Abdou Diallo som venstre back, hvilket altså indikerer, at den tidligere Tottenham-boss ser den 20-årige Bakker som tredjevalget på positionen. Og ifølge den franske avis L'Equipe resulterede det i et vredesudbrud fra Bakker efter sejren over Dijon. 

Her skulle Bakker og flere andre ubrugte spillere således gennemgå nogle fitnessøvelser. Det var hollænderen dog ikke interesseret i. Bakker udvandrede således fra banen, og sparkede angiveligt til et reklamebanner på vej ud, selvom fitnesstrænerne råbte, at han skulle komme tilbage.

Venstrebacken kom kort efter tilbage fra omklædningsrummet og sagde undskyld til Pochettinos stab. På grund af undskyldningen får sagen i første omgang ikke konsekvenser for Mitchel Bakker. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...