• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mads Bye Marboe

Først blev han rapper - nu forsøger tidligere Real-spiller sig som skuespiller

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid- og Everton-spiller, hollandske Royston Drenthe, er med i et mafia-show omhandlende bander og narkohandel.

Af marboe

Royston Drenthe var en spiller, der var store forventninger til, da Real Madrid hentede hollænderen i Feyenoord i 2007. Han fik da også 65 kampe for klubben, men helt efter bogen gik det alligevel ikke for kantspilleren.

Han kom siden forbi klubber som Everton, Reading og Sheffield Wednesday, inden han for nogle år siden droppede fodboldkarrieren i en alder af blot 29 år i et forsøg på at blive rapper.

Heller ikke dette blev imidlertid den store succes for Drenthe, der nu igen har valgt at gå en helt anden vej. Han skal nemlig medvirke i den hollandske serie "Mocro Mafia," som følger tre venner, der alle bliver en del af et kriminelt miljø i Amsterdams underverden.

Det bekræfter han selv på sin Instagram-profil.

- Ny signing!!! Tiden er kommet... Efter lang tids stilhed kan jeg ENDELIG annoncere, at jeg skal være med i MOCRO MAFIA-serien. Jeg er super spændt på min rolle i serien og kan ikke vente med at underholde seerne med min rolle. Jeg er mere end spændt på at vise jer denne anden side af Royston, men jeg håber, at I vil nyde det lige så meget som mig. Så gå ind og tjek det ud!

Som rapper gik Drenthe under navnet Roya2Faces.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...