• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Dyrt Real Madrid-flop indikerer, at klubben vil af med ham

Foto: Getty Images

Luka Jovic vil ikke afvise, at Borja Mayorals opsigtsvækkende udtalelse er sandfærdig nok.

Af gram

Luka Jovic så i første omgang ud til at have vundet kampen med Borja Mayoral om at blive andenviolin efter Karim Benzema i Real Madrid. 

Ved sin præsentation i AS Roma valgte den udlejede Mayoral dog så at afsløre, at Real Madrid havde håbet på at komme af med Luka Jovic, der floppede i sin første sæson på Bernabéu. Angriberen måtte efterfølgende beklage sin udtalelse overfor Real Madrid og Luka Jovic.

Læs også: Udlejet Real Madrid-spiller dummede sig: Afslørede Zidanes transferplan

Vil ikke afvise
Luka Jovic vendte fredag tilbage til Madrid, efter at have været afsted med det serbiske landshold. Og i lufthavnen blev angriberen så fanget af en journalist fra det spanske medie El Chiringuito, der ville høre, om Mayorals udtalelse var sand.

- Måske. Du må spørge klubben, lød svaret fra Jovic, der altså ikke greb muligheden for at afvise rygtet.

Det er da heller ikke mere end et par uger siden, at Zinedine Zidane indikerede, at et Luka Jovic-exit var en mulighed. 'Alt kan ske', lød det få dage før transferdeadlinen fra Zidane. I stedet blev det så Mayoral, der forlod Madrid. 

Real Madrid hentede Luka Jovic for 450 millioner i Frankfurt sidste sommer, men den 22-årige angriber har blot scoret to mål i 29 kampe for madrilenerne. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...