• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Ederson ude - Guardiola forsvarer Bravo forud for Liverpool-opgør

Foto: Getty Images

På et pressemøde fredag brugte Manchester City-træner, Pep Guardiola, tid på at forsvare reserve-målmanden Claudio Bravo, som skal stå på mål i søndagens skæbne-opgør mod Liverpool.

Af daugbjerg

Brasillianske Ederson er ude til kampen mod Liverpool i weekenden, og det betyder at reserve-målmanden Claudio Bravo i stedet indtager positionen i målet.

Den position indtog han også i midtugens Champions League-kamp, hvor han efter blot cirka en halv time på banen blev udvist.

Claudio Bravo var i den forbindelse også et varmt emne på fredagens pressemøde, hvor City-træner Guardiola måtte tage stilling til mange forskellige spørgsmål vedrørende den chilenske målmand.

Guardiola var dog ganske klar i spyttet forud for weekendens kæmpe brag mellem Manchester City og Liverpool:

- Han (Bravo red.) er en fremragende målmand, og han har international klasse. Jeg har ingen tvivl (om at sætte ham i målet red.), sagde Guardiola på fredagens pressemøde.

Manchester City-træneren kom også med et direkte forsvar af målmanden efter udvisningen i midtugen, og svar på tiltalte til dem, som tvivler på chileneren:

- Hvorfor skulle jeg ikke have tiltro til mine spillere? Jeg ser ham hver dag til træning. Vi kommer ikke til at tabe på grund af Claudio Bravo, sagde Guardiola og fortsatte:

- Det røde kort den anden dag var på grund af en tabt bold - respektér manden - Han er en topkeeper, sagde Guardiola.

Med en sejr søndag kan City halvere afstanden til Liverpool på førstepladsen, da man så vil være tre point efter topholdet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...