Video : Tipsbladet
Generelle

Efter gigantisk brøler: Real Madrid-stjerne forsvarer udskældt Barça-profil

Frankrig var ved at komme i store problemer torsdag aften, da Barcelona-forsvareren Clement Lenglet på vanvittig vis forærede Moldova en scoring.

Frankrig sikrede sig torsdag aften kvalifikation til EM, da Didier Deschamps tropper hjemme i Paris med stort besvær fik besejret Moldova med 2-1.

Barcelona-forsvarsspilleren Clement Lenglet gjorde ellers sit til at forpurre tingene for sig selv og holdkammeraterne, da han efter ni minutters spil dummede sig på komisk vis.

Viste solidaritet
Gæsterne slog således en lang bold frem, som Lenglet først headede op i luften én gang, og derefter en gang til, inden han på uforståelig vis lod sig overrumple af Moldovas Vadim Rata, der således kunne prikke bolden ind bag en rasende Steve Mandanda i det franske mål.

Lenglets makker i det centrale forsvar, Real Madrid-stjernen Raphaël Varane, gjorde dog sit til at redde Lenglet for at blive skurk, da han headede en udligning i netmaskerne i slutningen af første halvleg. Olivier Giroud sikrede senere sejren ti minutter før slutfløjtet, da Chelsea-angriberen omsatte et straffespark.

Og selvom de altså er bitre rivaler til daglig, så valgte Varane efter slutfløjtet at undlade at rase over Lenglets dumhed.

- I denne slags situationer taler vi sammen, og vi støtter hinanden. Vi er holdkammerater, og vi er et hold. Vi viser solidaritet. Clement er en ung spiller, som fortsat er under udvikling, og som bliver ved med at tage skridt i den rigtige retning. Han er en glimrende spiller. Den slags kan ske for selv den bedste. Vi fokuserer ikke på en enkelt fejl som den her. Vi prøver at svare igen som hold, og det lykkedes også for os her til aften, lød det ifølge beIN Sports fra Varane.