• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Efter Messi-triumf: Liverpool-profil håner Barça med komisk tweet

Foto: Getty Images

Lionel Messi vandt mandag Ballon d'Or, men meget tyder på, at Liverpools Trent Alexander-Arnold ikke så argentineren som den rette vinder i år.

Af gram

Virgil van Dijk førte i sidste sæson Liverpool til triumf i Champions League, og derfor blev der længe spekuleret i, hvorvidt hollænderen kunne vinde Ballon d'Or i år. 

Sådan skulle det som bekendt ikke gå, for ved mandagens kåring i Paris snuppede Lionel Messi hæderen for sjette gang i karrieren.

Læs også: Ronaldos søster raser over flabet Liverpool-stjerne

Minder om Anfield-kollaps
Og noget tyder på, at Virgil van Dijks holdkammerat i Liverpool, Trent Alexander-Arnold, ikke var enig i, at Messi skulle vinde hæderen i år. Den unge englænder var efter offentliggørelsen af Messis triumf således hurtig til at offentliggøre et komisk tweet, hvor han mindede om Barcelonas nedtur på Anfield i sidste sæsons Champions League-semifinale.

Her formøblede katalanerne som bekendt en 3-0-føring fra den første kamp, da man tabte med 4-0 til Liverpool. I tweetet har Alexander-Arnold lagt et billede op, hvor han står med sine arme rundt om skuldrene på holdkammeraterne Andy Robertson og Alex Oxlade-Chamberlain. I sin tekst minder Alexander-Arnold om situationen i anden halvleg af returkampen, hvor han med et hurtigt hjørnespark assisterede Divock Origi, der således kunne bringe Liverpool på 4-0.

- Okay, så var det på hjemmebane mod Barça, og vi fik et hjørnespark..., lyder det i det komiske tweet fra Liverpool-stjernen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...