• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Efter Sala-ulykke: Cardiff-manager har aldrig været den samme igen

Foto: Getty Images

Det påvirkede daværende Cardiff-manager Neil Warnock særdeles hårdt, da klubbens nyindkøb, Emiliano Sala, døde i en ulykke sidste år.

Af gram-hanssen

Hele fodboldverdenen var i sorg, da Emiliano Sala i januar sidste år afgik ved døden i en helikopter-ulykke. 

Sala var netop blev købt af Cardiff i Nantes, og argentineren var således på vej over Den Franske Kanal til Cardiff, da helikopteren blev fanget i et uvejr og på tragisk vis styrtede i havet. 

Læs også: Valverde raser over Barca-dialog med Xavi

Nu er en ny bog så udkommet ved navn The Killing of Emiliano Sala, der blandt andet afslører, at den daværende Cardiff-manager Neil Warnock tog Salas bortgang ganske hårdt - det fortæller den walisiske klubs formand. 

- Jeg kan huske, at jeg ville fortælle ham, at han skulle mande sig op, og fortælle ham, at han ville være okay, men så snart, jeg så hans ansigt, vidste jeg, at det var bedst ikke at sige noget. Ellers ville jeg have skubbet ham over kanten. Han var tydeligt påvirket, siger Mehmet Dalman ifølge The Sun. 

- Han har ikke været den samme siden Salas ulykke. Det kan godt være, det var helt tilbage i januar, men han er ikke kommet sig endnu. Der er ingen tvivl om, hvor meget det har påvirket ham. 

Bogen beskriver ligeledes den juridiske konflikt, der fulgte Salas død, de to klubber imellem, angående de 130 millioner kroner, Cardiff havde betalt for ham. 

Cardiff måtte således bede Warnock om at udlevere alle sine emails og sms-beskeder, der vedrørte Sala, idet de muligvis skulle bruges i en eventuel retssag. 

Warnock sagde få dage senere op i Cardiff. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...