• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Efter Sané-afvisning: Bayern vil hente Robben-afløser i Kina

Foto: Getty Images

Bayern München er desperat på udkig efter en ny kantspiller, og nu ser det ud til, at den sydtyske storklub har udset sig belgiske Yannick Carrasco som en mulighed, hvis købet af Leroy Sané falder til jorden.

Af gram

Bayern München er igang med at genopbygge truppen gevaldigt denne sommer, hvor tyskerne blandt andet siger farvel til Franck Ribery og Arjen Robben.

De tyske mestre har brugt mange millioner på de to franske forsvarere Lucas Hernandez og Benjamin Pavard. 

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

City-afvisning
Bayern München har længe været på udkig efter en ung kantspiller, men klubben havde i januar ikke held med at hente Chelseas Callum Hudson-Odoi.

For nyligt kom det frem, at tyskerne ville prøve at hente Leroy Sané i Manchester City, men det ser ud til, at den engelske klub har afvist den mulighed fuldstændigt.

Tog til Kina sidste år
Bayern München har derfor været nødsaget til at overveje andre muligheder, og ifølge den tyske avis Bild har den tyske klub nu udset sig belgisk Yannick Carrasco som plan B, hvis købet af Sané falder igennem.

Carrasco skiftede i februar sidste år fra Atlético Madrid til kinesiske Dalian Yifang. Carrasco var med til VM med Belgien sidste sommer, og scorede i Champions League-finalen i 2016, hvor Atlético Madrid tabte til Real Madrid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...