• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Efter syv kampe: United-legende opsagde sit job gennem WhatsApp

Paul Scholes er færdig som cheftræner i League Two-klubben Oldham Athletic efter blot en måned.

Af gram

Mens Ole Gunnar Solskjær i den grad har fået gang i en succesfuld trænerkarriere, så har en anden Manchester United-legende fået en lidt mindre succesfuld indledning på trænergerningen.

Således kom det torsdag frem, at Paul Scholes efter blot en måned har valgt at sige sit job op i Oldham Athletic. Dermed nåede Scholes kun at være en måneds tid i League Two-klubben. 

Læs også: Før CL-lodtrækning: United risikerer at få byttet rundt på kvartfinaler

Sky Sports skriver, at klubbens ejer Abdallah Lemsagam modtog beskeden ud af det blå onsdag aften, og at Scholes ikke havde talt med nogen i klubben før han sendte sin opsigelse via WhatsApp, som er en app med sms-funktion.

- Oldham Athletic er skuffet over Pauls beslutning om at sige op, og er overrasket over hans begrundelse. Klubben har givet Paul al den støtte og autonomi, han har bedt om. Han gav slet ikke udtryk for sine bekymringer forud for sin opsigelse. Han åbnede ikke for muligheden for at tale om eventuelle problemer, men sagde i stedet op via en tekstbesked, for derefter at nægte at diskutere sagen yderligere. Det er et hårdt job at være træner, og vi ville gerne have arbejdet på at finde løsninger sammen med Paul, hvis vi havde fået chancen. Vi ønsker ham det bedste, og takker ham for hans bidrag. Vi vil indlede jagten på en ny træner øjeblikkeligt, siger Lemsagam til Sky Sports News.

Paul Scholes havde selv givet udtryk for, at han ikke havde fået lov til at bestemme nok selv.

- Det blev desværre tydeligt for mig, at jeg ikke ville være i stand til at arbejde, som jeg havde indstillet mig på, og som jeg havde fået lovning på, før jeg overtog jobbet, sagde Scholes ifølge BBC.

Paul Scholes nåede at stå i spidsen for Oldham Athletic i syv kampe, men nåede kun at vinde én af de syv kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...