• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Efter uønsket kys i tog: Engelsk legende takker tandlæge efter frikendelse

Foto: Getty Images

Den engelske landsholdslegende Paul Gascoigne var blevet slæbt i retten, anklaget for seksuelt overgreb. Torsdag blev Gascoigne dog frikendt, og den tidligere Spurs-stjerne var hurtig til at takke sin tandlæge.

Af gram

Paul Gascoigne var en gudsbenådet fodboldspiller, men den engelske landsholdslegende har levet et hårdt liv, siden han lagde støvlerne på hylden.

Teknikeren, der nåede at repræsentere klubber som Tottenham og Lazio, har således i mange år døjet med alkoholisme, såvel som psykiske problemer.

Læs også: Gascoigne melder sig klar til comeback i allstarkamp

Og sidste år kom Gascoigne så også i problemer med loven, da den 52-årige englænder kyssede en kvinde på et tog til Newcastle.

Græd af lettelse
Gascoigne hævdede, at han valgte at kysse kvinden, for at styrke hendes selvtillid, efter at en anden passagerer havde kaldt hende for tyk. Kvinden satte dog ikke pris på Gascoignes gestus, og valgte således at lægge sag an mod ham.

Torsdag skulle der så afgives dom i sagen, og her faldt tingene ud til Gascoignes fordel. Legenden blev således frikendt for seksuelt overgreb, og græd af lettelse, da han hørte kendelsen. Det skriver den engelske avis The Chronicle.

Takkede sin tandlæge
Gascoigne var undervejs i retssagen blevet kritiseret af anklageren, som mente, at legenden 'løj ud gennem sine tænder.'

Og efter kendelsen havde Gascoigne overskud til at gøre grin med anklageren, da han takkede dommeren for kendelsen.

- Tak til dommeren. Og tak til juryen. Og mange tak til min tandlæge. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...