• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Egne fans efter racistiske tilråb: Balotelli er arrogant

Foto: Getty Images

Mario Balotelli kritiseres nu af Brescias fans for hans reaktion på de racistiske tilråb, der blev rettet mod ham af Hellas Veronas' fans.

Af gram-hanssen

Da Brescia i sidste uge mødte Hellas Verona i Serie A, stoppede dommeren kampen efter omkring en times tid. Spilstoppet skyldtes de racistiske tilråb fra Veronas fans, som Balotelli i sidste ende fik nok af. 

Derfor samlede han bolden op i hænderne og sparkede den mod tilskuerpladserne, og stormede efterfølgende af banen, inden han blev stoppet af sine holdkammerater.

Hændelsen gav anledning til fordømmelse fra store dele af fodboldverdenen, herunder også fra Veronas' ledelse. 

Nu er Brescias egen fanbase imidlertid nu kommet med en udtalelse, i hvilken de kritiserer Balotelli for hans opførsel. 

- Hvis Balotelli ikke var psykologisk klar til at møde Veronas fans og, mest af alt, i sådan en delikat kamp, i hvilken vores by og vores træner - én af de mest elskede figurer i klubben - havde sidste chance for at redde sit job, så skulle han have sagt det, og givet sin plads til nogen, der var mindre irritabel end ham, skriver Brescias fans. 

- Vi er absolut ikke i tvivl om, hvorvidt Balotelli er italiensk, eller sågar en 'Bresciano', men den arrogance han vedbliver at udstråle er uberettiget. Det, der betyder mest for os er ånden af opofrelse, passion, respekt, motivation, koncepter der synes helt ukendte for ham. 

Balotelli udtaler selv, at han ikke vil acceptere racistiske tilråb under nogle omstændigheder. 

- Jeg ved vi ikke bør give her personer (racister, red.) nogen opmærksomhed, men vi kan heller understrege alvorligheden af deres handlinger nok, sagde Balotelli ifølge Daily Mail. 

- Hvis jeg ikke reagerer, sker der intet. Du kan kalde mig en idiot, det er jeg ligeglad med, men ikke hvis du kalder mig n***o. Det er ikke et uheld. Det er alvorligt. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...