• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-Barça-boss: Vi afviste bud på 1,1 mia.

Foto: Getty Images

Den tidligere Barcelona-præsident Josep Bartomeu har nu afsløret, at han i sin tid på Camp Nou afviste et gigantisk bud på en af holdets unge stjerner.

Af gram

De fleste Barcelona-fans er nok glade for, at han ikke længere er klubbens præsident, men Josep Bartomeu holder selv fast i, at han leverede et glimrende stykke arbejde på Camp Nou.

I et interview med Mundo Deportivo har Bartomeu således afvist, at hans tid som Barcelona var 'katastrofal'.

- Nej, jeg er klar over, at det er et ord, der er i omløb, men min periode var meget seriøs og ansvarlig, lyder det således fra Bartomeu.

I interviewet stikker Bartomeu samtidig til sin afløser Joan Laporta. Ifølge Bartomeu var det således 'en fejl' at lade Lionel Messi forlade Barcelona.

Afviste kæmpe bud
I interviewet med Mundo Deportivo blev Josep Bartomeu samtidig spurgt, om det var rigtigt, at Barcelona modtog et bud på Ansu Fati på 1,1 milliarder kroner, da Bartomeu var præsident.

- Det var fra en engelsk klub. Det ville have været en direkte fordel for forretningsåret 2020/21, men det sportslige projekt i Barça kom i første række, og derefter kom økonomien, lød svaret fra Bartomeu.

Josep Bartomeu var Barcelona-præsident fra januar 2014 til oktober 2020.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.