• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-Barça-stjerne vil eliminere Barça: - Jeg nyder det mere nu

Foto: Getty Images

Ivan Rakitic drømmer om at sende Lionel Messi og kompagni ud i mørket, når Sevilla i aften gæster Camp Nou i Copa del Rey-semifinalen.

Af gram

Der venter en voldsomt vigtig kamp for Lionel Messi og kompagni i aften, når Sevilla gæster Camp Nou. 

Her skal Barcelona således forsøge at overkomme 2-0-nederlaget i det første semifinaleopgør, som blev spillet for tre uger siden i Sevilla. Den tidligere Barcelona-stjerne Ivan Rakitic kom på tavlen i det opgør, og inden returen til Camp Nou har kroaten nu slået fast, at han er glad for at være rykket tilbage til Sevilla. 

- Jeg er en mere komplet spiller nu. Jeg nyder fodbold mere end før, og jeg sætter pris på, at hvert eneste øjeblik og hver eneste detalje er vigtig. Jeg er selvfølgelig nødt til at præstere bedre. Det er normalt, efter at jeg har været i Barcelona i seks år, hvor der er en særlig spillestil. Det, som holdet (Sevilla, red.) præsterer nu, er utroligt. Det er ikke normalt, lyder det, ifølge Sport, fra Rakitic. 

Vil nå frem til Spaniens smukkeste kamp
Sevilla tabte i lørdags med 2-0 til Barcelona i La Liga, men ifølge Ivan Rakitic får nederlaget ingen indflydelse på aftenens opgør på Camp Nou.

- Den ene kamp har intet med den anden at gøre. Den første Copa-semifinale var også meget anderledes. Det, vi ønsker at vise, er at vi har en kæmpe ambition om at nå den smukkeste kamp, der spilles i Spanien. Vi ved, at det for Barcelonas vedkommende mere er noget obligatorisk, mens det for os er noget, vi ønsker at nyde. Vi vil kæmpe for at spille den finale i vores egen by, lyder det således fra Ivan Rakitic.

Aftenens opgør på Camp Nou sparkes i gang klokken 21.00. Vinderen møder enten Athletic Bilbao eller Levante i finalen, der spilles den 17. april i Sevilla. For Barcelona er der tale om en voldsomt vigtigt kamp, idet catalanernes chancer for at vinde enten Champions League eller La Liga fremstår relativt små. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...