• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-FC Nordsjælland-keeper får skæv start i Arsenal: Fans raser over tweets

Foto: Getty Images

Alex Runar Runarsson er på vej fra Dijon til Arsenal, men islændingen får næppe den varmeste modtagelse i London-klubben.

Af gram

Den tidligere FC Nordsjælland-keeper Alex Runar Runarsson er, ifølge det islandske medie DV, på vej til Arsenal

Men inden skiftet til den engelske storklub er islændingen nu kommet i problemer. Ifølge den engelske avis Daily Star har målmanden således været nødt til at slette flere kritiske tweets om den legendariske Arsenal-træner Arsene Wenger, efter at London-klubbens fans har trevlet hans Twitter-konto igennem. 

Læs også: Tidligere Superliga-spiller tæt på drømmeskifte til engelsk storklub

Bitre Arsenal-fans
Alex Runar Runarsson står til at blive Arsenals nye andenmålmand, idet Emiliano Martinez angiveligt er på vej til Aston Villa. Runarsson står angiveligt til at få en fem-årig kontrakt i Arsenal. 

Men det ser altså ud til, at islændingen står til at få en skæv start i sin nye klub, hvor flere fans allerede raser over målmanden. I de nu slettede tweets fra 2011 har Runarsson angiveligt beskrevet Arsene Wenger som 'den dummeste mand på planeten' og 'et fransk fjols'. 

På Twitter er der nu flere Arsenal-fans, der raser over Runarssons nedladende tweets om Wenger. 

- Hold det her svin væk fra min klub, lyder det således fra en rasende Arsenal-fan. 

- Og for at toppe det hele af, så kalder han Wenger for 'et fransk fjols' og 'en idiot'. Drop Martinez-salget og afblæs den her transfer, lyder det fra en anden fan. 

- Wow. Vær venlig ikke at købe ham, lyder det fra en tredje fan. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...