• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-Milan-angriber brød corona-isolation og sendte cyklist i asfalten

Foto: Getty Images

Den tidligere brasilianske landsholdsangriber Luiz Adriano forsøgte mandag at bryde sin COVID-19-isolation uden at blive opdaget. Den tidligere Milan-spiller endte dog med at sende en cyklist i asfalten.

Af gram

Luiz Adriano er ikke et navn, der vækker særligt gode minder blandt danske fans. Og nu har den brasilianske angriber også markeret sig skidt i hjemlandet.

Ifølge den spanske avis AS har den tidligere Shakhtar Donetsk- og Milan-profil således været involveret i et trafikuheld i Sao Paolo, hvor han kørte en cyklist ned. I en video på Twitter kan man se cyklisten ligge på jorden, med blod i ansigtet.

Og ifølge SPORTbible var episoden særligt skidt for Luiz Adriano, idet Palmeiras-angriberen slet ikke skulle have kørt rundt i en bil. Den tidligere landsholdsangriber skulle således isolere sig selv i sit hjem i 10 dage, idet han havde testet positiv for COVID-19. 

Kørte sin mor til supermarkedet
I stedet valgte Adriano altså at bryde karantænen, for derefter at sende en uheldig cyklist i asfalten. Den tidligere landsholdsangriber forsøgte efterfølgende at forklare sig på Instagram

- Jeg fik besked på at isolere mig i mit hus, men i går kørte jeg min mor til supermarkedet i indkøbscentret, fordi hun ikke selv kan køre. Jeg forlod ikke bilen og jeg tog ikke min maske af. Jeg endte dog med at blive involveret i et uheld, hvor en cyklist ramte bilen ved parkeringspladsens udkørsel. Jeg beholdt min maske på og holdt mig på afstand, så jeg kunne ikke hjælpe personen, der kom til skade. Alle har det fint nu. Ja, jeg skulle ikke have forladt huset. Jeg indrømmer, at jeg begik en fejl. 

De fleste danske fans kender Luis Adriano fra FC Nordsjællands Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk i november 2012, hvor brasilianeren scorede, da holdkammeraten Willian forsøgte at sparke bolden ned til FC Nordsjællands målmand efter et dommerkast. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...