• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-United-holdkammerat om Schmeichel: Han var en arrogant kujon

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel var ofte barsk ved sine holdkammerater, og den legendariske danske målmand fik da tilsyneladende også skabt sig nogle fjender i sin tid i Manchester United.

Af gram

Peter Schmeichel vandt alt i sin tid i Manchester United, men den legendariske målmand fik også skabt sig nogle fjender i United-truppen.

Gary Neville afslørede eksempelvis i sidste uge, at han i sine første sæsoner i førsteholdstruppen blev skældt ud af Peter Schmeichel hver eneste dag. Ifølge Neville fik han konstant af vide af målmanden, at han var for dårlig.

Læs også: United-legende: Brutal Schmeichel gjorde livet surt for mig i to år

Også Roy Keane havde et anstrengt forhold til den danske målmand. Ireren forklarede sidste år i et interview, hvordan han engang endte i et voldsomt slagsmål med Schmeichel på et hotel.

Tænkte store tanker om sig selv
Men den mest nådesløse kritik af Schmeichel må siges at være den, der blev leveret af danskerens tidligere holdkammerat, Paul Parker.

- 'Big Pete' var lidt en kujon på visse måder. Han var højrøstet, men han gik ikke altid forrest. Han var lidt en baby til tider. Nogle gange ville han skabe drama og gå rundt og surmule, lød det ifølge Stadium Astro fra Parker i 2016.

- Peter mente selv, at han var meget vigtig. Han mente selv, at han var ekstremt vigtig. Vi var samlet en søndag, og Bryan Robson havde et magasin med. Der stod noget om Danmark og en afstemning om, hvem der var den vigtigste person i Denmark. Kongen var nummer ét, og Peter Schmeichel var nummer to.

- Robson sad og læste for sig selv, og pludselig råbte han: 'Hvem tror I er den næstvigtigste person i Danmark?' Og Big Pete var hurtig til at svare: 'Det er mig! Det er mig!' Det opsummerer virkelig Big Pete. Han havde et kæmpe ego. Han var så arrogant. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...