• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-United-profil langer ud efter Alexis Sanchez: En joke

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-back Rafael har ikke meget tilovers for Alexis Sanchez' forklaring på sine problemer på Old Trafford.

Af gram

Alexis Sanchez' ophold i Manchester United blev en voldsom skuffelse, og efter skiftet til Inter erkendte chileneren, at han allerede efter sin første træningssession i Manchester United ønskede at vende tilbage til Arsenal.

Den udtalelse havde den tidligere Manchester United-back Rafael dog særdeles svært ved at tage seriøst. På Instagram gjorde brasilianeren således grin med Sanchez' forklaring på sit håbløse ophold på Old Trafford.

Læs også: Eks-United-spiller om Van Gaal: Han er et af de værste mennesker

- Måske så han et spøgelse og blev bange... det kan måske forklare, hvorfor han spillede så skod hver gang, lød det således fra Rafael.

Nemt at give andre skylden
Og i et interview med The Athletic har brasilianeren nu uddybet, hvorfor han var ude med riven efter Alexis Sanchez efter chilenerens opsigtsvækkende udtalelse. 

- Hvis han virkelig sagde de ting, så er det en joke. Det er en joke. Den her fyr kom efter sin første træningssession og sagde: 'Jeg vil væk'. Hvorfor vil du væk? Han sagde det kun, fordi han spillede ad helvede til for Manchester United, lyder det fra Rafael.

- Det er så nemt at bebrejde andre mennesker. Det handler hele tiden om at bebrejde andre. Først er det ene galt, og så er det andet galt. Hvad er formålet med den slags? Det er for nemt. 

- Det var sådan, jeg reagerede. Jeg vågnede, og så læste jeg det, og tænkte: 'Det kan han ikke mene seriøst'. Det kan den fyr ikke bare sige. Alle ved, at jeg elsker Manchester United. Så det var derfor, at jeg reagerede.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...