• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-United spiller om indkøb af stjerne fra rival: Alle var chokerede

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller Johnny Evans afslører nu, at alle Manchester United-spillerne var chokerede, da Sir Alex Ferguson i 2012 havde held med at hente Robin van Persie i Arsenal.

Af gram

Robin van Persie blev i 2011/12-sæsonen topscorer i Premier League, da hollænderen noterede sig for 30 fuldtræffere for Arsenal.

I sommeren 2012 valgte Robin van Persie dog til at skifte til de direkte rivaler fra Manchester United, hvor hollænderen i Sir Alex Fergusons sidste sæson på Old Trafford var med til at sikre de røde djævle mesterskabet. Robin van Persie blev endnu engang topscorer i Premier League, denne gang med 26 kasser.

Læs også: United-ikon raser over Frankrigs landstræner: Han skreg som en baby

Et genialt indkøb
Og Robin van Persies tidligere holdkammerat i Manchester United, Johnny Evans, afslører nu, at købet af hollænderen overraskede hele omklædningsrummet i Manchester United.

- Det var et genialt indkøb at hente en spiller fra en direkte rival, hvor han havde været i så lang tid. Alle var chokerede, lyder det ifølge The Guardian fra Evans.

Også danske Anders Lindegaard var overrasket over købet af Robin van Persie.

- Robin ankom efter vores skuffende andenplads, og jeg kan huske euforien under vores pre-season. Det handlede næsten mere om, at klubben rent faktisk havde hentet ham, hvilket var inspirerende. Han havde en topspiller i de forudgående sæsoner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...