• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-United-stjerne: Beckham prøvede at stoppe Ferguson fra at sælge mig

Foto: Getty Images

Jaap Stam blev i 2001 sparket på porten i Manchester United, men hollænderen fik af David Beckham at vide, at United-spillerne ønskede, at han blev på Old Trafford.

Af gram

Jaap Stam måtte tilbage i 2001 mødes med Sir Alex Ferguson på en tankstation i Manchester, hvor skotten informerede forsvarsspilleren om, at han var blevet solgt til Lazio, fordi han havde skrevet nogle ting i sin selvbiografi, som Ferguson ikke brød sig om.

Og Jaap Stam kan i et interview med FourFourTwo nu afsløre, at David Beckham forsøgte at stoppe Manchester Uniteds salg af hollænderen.

Læs også: Eks-United-stjerne: Ferguson fortalte mig på en tankstation, at jeg var solgt

- Når en avis køber rettigheden til at sælge uddrag fra en bog, så kan de skrive deres egne overskrifter. Og det var det, der bekymrede mig. Jeg bad dem om at informere mig på forhånd, men det gjorde de ikke, lyder det fra Jaap Stam.

Det var uddragene fra Stams bog i den engelske avis The Mirror, der fik Ferguson til at se rødt. 

- Det holdt mig vågen om natten, fordi jeg bekymrede mig om, hvad der ville stå i avisen den næste dag. 

Fik opkald fra Beckham
Efter mødet med Sir Alex Ferguson på tankstation, hvor Jaap Stam fik at vide, at han var blevet solgt til Lazio, fik hollænderen et opkald fra en af sine holdkammerater i United.

- Jeg fik et opkald fra David Beckham lige efter, at jeg var ankommet til Rom. United-truppen havde talt om det, og han sagde, at den generelle følelse i truppen var, at jeg skulle blive. 

- Mit exit var et stort slag for alle, fordi ingen havde forventet det. Det var rart at høre det fra ham, og det viste, hvor tæt vi var som gruppe. Det gjorde det hårdt at sige farvel, men på grund af situationen følte jeg, at det var bedre for mig at skifte.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...