• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eksholdkammerat om Messi i PSG: Han er isoleret

Foto: Getty Images

Ifølge Thierry Henry har Mauricio Pochettino ikke formået at udnytte Lionel Messis potentiale i Paris Saint-Germain.

Af gram

Lionel Messi har fået en lidt blandet start i Paris Saint-Germain, hvor den argentinske superstjerne ikke har formået at komme på tavlen i sine fire første kampe i Ligue 1. 

Og ifølge Thierry Henry har Paris Saint-Germain stadig ikke fundet ud af, hvordan pariserne får det maksimale ud af Lionel Messi.

- Han [Messi, red.] er isoleret. Han har bolden mindre. Jeg vil ikke sige, at han er trist. Men han er isoleret. Jeg foretrækker at se ham centralt, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Thierry Henry.

- Jeg har det svært med Leo i højre side. Inde på midten kan han diktere tempoet. Der er nødt til at blive fundet en løsning, så Mbappé, Neymar og Messi kan spille sammen. 

Mbappés hold
Ifølge Thierry Henry er det tale om en ny situation for Lionel Messi i Paris, efter at argentineren i mere end et årti var det helt store omdrejningspunkt i Barcelona. 

- Messi taler ikke meget. Han lader sine fødder tale for sig. For mig at se er det Kylians hold. Det er Kylian, der mest af alle får det til at stråle. Bolden går i højere grad igennem ham, lyder det således fra Thierry Henry.

- På ethvert givent tidspunkt kan der kun være én leder. Ellers kan man ikke spille med det samme tempo. Og på det her hold er der for mange ledere.

Thierry Henry var holdkammerat med Lionel Messi fra 2007 til 2010, hvor franskmanden tørnede ud for Barcelona. Henry overraskede for nyligt, da han udpegede Dennis Bergkamp som sin bedste holdkammerat nogensinde. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.