• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert: Bænket Barça-stjerne er ved at ende som endnu et kæmpe flop

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann står i aften overfor sin gamle klub, Atlético Madrid, og franskmanden skal meget snart til at bevise noget, hvis han ikke skal ende som endnu et af Barcelonas megadyre flop.

Af gram

Antoine Griezmann er startet på bænken i to af Barcelonas tre seneste kampe, hvor franskmanden i begge tilfælde endte med at blive indskiftet med blot 10 minutter igen.

Barcelona befinder sig ellers i en hård mesterskabskamp med Real Madrid, og derfor ville de fleste nok forvente, at et nyindkøb til knap 900 millioner kroner burde starte inde i de fleste kampe.

Læs også: Ekspert om Barça-stjerne: Han viste sig som 'en gedigen bangebuks'

Vraget til fordel for Fati og Braithwaite
Barcelona-cheftræner Quique Setien valgte dog at starte med 17-årige Ansu Fati i søndagens 2-2-skuffelse mod Celta Vigo, mens danske Martin Braithwaite fik chancen i 0-0-opgøret mof Sevilla. Setien har understreget, at han ikke tager hensyn til en spillers prisskilt, når han sætter sit hold.

Antoine Griezmann nåede endda at gøre sig ganske upopulær i opgøret mod Celta Vigo, selvom stjernen blot fik få minutter på banen. Franskmanden vendte således siden til i muren, da Celta Vigo udlignede på frispark til allersidst.

Står overfor sin gamle klub i aften
Ifølge Tom Maston, der er redaktør på Goal, er Griezmann snart ved at have status som et regulært flop. Maston tager udgangspunkt i Griezmanns uheldige rolle i Celta Vigos udligning.

- Det er blot den seneste uheldige episode i Griezmanns første sæson på Camp Nou, hvor hans 900 millioner kroner-transfer fra Atlético Madrid allerede er ved at udvikle sig til lidt af et mareridt.

- Atlético er Barcelonas modstander tirsdag aften, og de vil elske at minde Griezmann om, hvad han har har sagt farvel til, ved at fortsætte deres gode takter og hente en sejr i Katalonien. 

Tiden er ved at løbe ud
Tom Maston sammenligner Antoine Griezmann med Philippe Coutinho, der var et andet megadyrt flop i Barcelona.

- Der er mindre end et år til hans 30 års fødselsdag, og tiden er allerede ved at løbe ud, i forhold til at få noget, for de penge, man brugte på Griezmann i juli 2019. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...