• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert: Derfor kan Liverpool ende på fjerdepladsen i Premier League

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Arsenal-stjerne Paul Merson vil det ikke være overraskende, hvis sidste sæsons suveræne mestre fra Liverpool i denne sæson ender på fjerdepladsen.

Af gram

Liverpool vandt i sidste sæson Premier League i overlegen stil, og Merseyside-klubben ser ud til at være favoritten i denne sæson. 

Men ifølge Arsenal-legenden Paul Merson kan Jürgen Klopps mandskab meget vel ende på fjerdepladsen i tabellen i denne sæson.

Læs også: Liverpool-ikoner raser over håbløs defensiv: Arrogant af Van Dijk

Usikker start
Liverpool indledte lørdag Premier League-sæsonen med en 4-3-sejr over oprykkerne fra Leeds, hvor sejren først blev sikret i slutminutterne. Og Paul Merson var ikke imponeret over mestrene.

- Se på de mål, som Liverpool indkasserede mod Leeds. Wow. Jeg havde troet, at de ville smadre Leeds fuldstændigt. Jeg vil sige, at de er nødt til at købe nogle spillere. Det ville ikke overraske mig, hvis de slutter på fjerdepladsen i denne sæson. Og det tænkte jeg allerede før den her kamp, lyder det fra Paul Merson i en klumme for Sky Sports.

- De har det samme hold som i sidste sæson, og de har en lang række spillere, som forventes at spille hver eneste uge. Virgil van Dijk må ikke blive skadet. Backerne må ikke blive skadede. De har ingen erstatninger i angrebet, hvis en af angriberne i fronttrioen bliver skadet. Jeg bliver ved med at sige det her: Der er en berømt fast food-kæde, som plejede at sælge flere burgere end alle andre - men de reklamerede stadig! Man er nødt til at investere, hvis man vil forblive på toppen. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...