• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert: Derfor skal Werner ikke skifte til Liverpool

Foto: Getty Images

Den eftertragtede RB Leipzig-angriber Timo Werner bør droppe Liverpool, og i stedet skifte til enten Manchester United eller Chelsea. Sådan lyder det nu fra Owen Hargreaves.

Af gram

Timo Werner har igennem længere tid været rygtet til Liverpool, men ifølge den tidligere Manchester United- og Bayern München-spiller Owen Hargreaves vil det være en skidt beslutning af RB Leipzig-angriberen.

Werner har haft en stærk sæson i Bundesligaen, og markerede sig søndag med et hattrick i 5-0-sejren over Mainz. Tyskeren er således nu oppe på 30 kasser i denne sæson.

Læs også: Liverpool vil sælge tre spillere for at finansiere køb af Leipzig-bomber

Bør tage til United eller Chelsea
Men ifølge Hargreaves bør Werner i stedet skifte til eksempelvis Manchester United eller Chelsea.

- Han kommer ikke til at skubbe Firmino, som er en af mine favoritspillere, ud på bænken. Det er problemet. Hvorend han tager hen, har han brug for spilletid. Når man ser på, hvordan United spiller, så kan jeg godt se ham spille for dem. De har brug for en nier, lyder det ifølge BT Sport fra Hargreaves.

- Chelsea ville også passe godt til ham. På en måde er han perfekt for Liverpool, men han er bare ikke sikker på at starte for dem. Hvis han er tilfreds med at rotere, så vil han passe glimrende til Jürgen Klopp. Han arbejder hårdt, han er en målscorer og en god holdkammerat. Det er ting, de har brug for. Men han kommer ikke til at presse Firmino af holdet. Det har jeg svært ved at se. Han (Firmino, red.) er for god. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...