• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert: Disse tre klubber kommer til at udfordre Liverpool i næste sæson

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool- og Manchester United-angriber Michael Owen kan Jürgen Klopps tropper i næste sæson se frem til primært at skulle kæmpe med Manchester City, Manchester United og Chelsea om mesterskabet.

Af gram

Liverpool har i denne sikret sig mesterskabet på komfortabel vis. 

Men ifølge den tidligere Liverpool- og Manchester United-angriber Michael Owen kan Jürgen Klopps tropper godt blive indhentet i næste sæson.

Læs også: Eks-United-stjerne: Beckham prøvede at stoppe Ferguson fra at sælge mig

- Jeg vil sige, at de er et virkeligt, virkeligt stærkt hold, der nok vil forblive stærke i et godt stykke tid. Men dermed ikke sagt, at de ikke kan blive indhentet, lyder det ifølge Premier League Productions fra Michael Owen.

- Manchester City har et fænomenalt hold, og hvis de kan spille op til deres bedste, så kan vi se frem til en glimrende mesterskabskamp. 

- Udover disse to hold er Manchester United det første hold, man tænker på, fordi de forbedrer sig drastisk lige nu. Chelsea viser, at de mener det alvorligt med deres indkøb. De har været ramt af en transferkarantæne, men nu kan de spendere. Og de har nogle unge spillere på vej. Frank Lampard ser ud til at have styr på det. Der er mange hold, der ser ud til at kunne udfordre. Men jeg vil sige, at disse to er de primære, sammen med City.

Liverpool har det perfekte hold
Ifølge Michael Owen har Liverpool et perfekt hold, mens Manchester City har visse huller.

- Med visse hold som City kan man sige: 'Okay, Fernandinho er ved at være oppe i årene, og backerne er ved at blive svagere.' Der er visse områder, hvor de kan forbedre sig. 

- Men det kan man ikke sige om Liverpool. Jeg er ikke farvet, men jeg kan ikke se, hvordan de skulle kunne forstærke deres hold. Måske kan de hente en spiller, der eksempelvis kan være reserveangriber eller back-up på venstrebackpositionen. Men der er ingen, der kan gå direkte ind på holdet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...