• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert om Barça-stjerne: Han viste sig som 'en gedigen bangebuks'

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann gjorde sig meget lille i Barcelona-muren, da Celta Vigos Iago Aspas i weekenden udlignede til 2-2 på et direkte frispark. Og det er for ringe, lyder det nu fra TV 2-eksperten Mads Junker.

Af gram

Barcelona mistede i weekenden to yderst vigtige point i mesterskabskampen, da katalanerne måtte nøjes med 2-2 mod nedrykningstruede Celta Vigo.

Hjemmeholdets Iago Aspas udlignede til 2-2 på et direkte frispark i det 88. minut, hvor den tidligere Liverpool-spiller udnyttede, at Antoine Griezmann vendte siden til i Barcelonas mur.

Læs også: Bliver sparket på porten: Barcelona planlægger fyring af cheftræner

'For ringe'
Og ifølge TV 2-eksperten Mads Junker var Antoine Griezmanns uheldige aktion under al kritik.

- Griezmann viste sig frem som en gedigen bangebuks, da han gjorde sig så lille i muren, han kunne, mens han vendte siden til Iago Aspas’ frispark i næstsidste minut. Det er ganske enkelt for ringe, og det hjælper formentlig ikke på franskmandens popularitet, der allerede er gående mod nul hos Barcelonas tilhængere, lyder det fra Mads Junker. 

Barcelona er efter pointtabet ramt af lidt af en krise, og der er rygter om, at cheftræner Quique Setien kan se frem til en fyreseddel.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...