• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert om 'skuffende' Chelsea-spiller: Lampard bør sælge ham

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville bør Frank Lampard skille sig af med midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek.

Af gram

Chelsea har i dette transfervindue hentet offensive stjerner som Timo Werner, Kai Havertz og Hakim Ziyech, men i mandagens Premier League-åbner mod Brighton valgte Frank Lampard at starte med Ruben Loftus-Cheek på den offensive midtbane. 

Ifølge den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville udnyttede Loftus-Cheek dog på ingen måde chancen til at overbevise Lampard. Den 24-årige englænder blev da også udskiftet efter 61 minutter.

Læs også: Sløj debut: Ny Chelsea-stjerne hånet efter bizart kiks

- Jeg tænker, at Ruben Loftus-Cheek har fået sin chance. Jeg synes, at han var virkelig skuffende. Jeg mener ikke, at Loftus-Cheek kan brokke sig. Han har fået kampe. Jeg mener ikke, at han nogensinde har forstået at gribe sin chance. Der kommer et tidspunkt, hvor de kommer til at beslutte sig for at sælge og få 200 millioner kroner for ham, lød det ifølge Sky Sports fra Gary Neville. 

Uimponeret Liverpool-ikon
Heller ikke Liverpool-legenden Jamie Carragher var imponeret over Ruben Loftus-Cheek.

- Da han var i Crystal Palace, der tænkte man 'sikke en spiller'. Han er nødt til at sige, at han vil spille hver uge. Han greb ikke chancen her til aften. Hvis du får chancen, er du nødt til at gribe den. Han har fået sine chancer nu. 

Ruben Loftus-Cheek var ikke den eneste Chelsea-spiller, der fik kritik efter London-klubbens 3-1-sejr over Brighton. Også nyindkøbet Kai Havertz fik en hård medfart.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...