• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Studievært: Real Madrid vil hente 20-årig West Ham-profil

Ole Gunnar Solskjær er angiveligt interesseret i den nybagte engelske landsholdsspiller, men Manchester United skal muligvis kæmpe med Real Madrid om Declan Rices underskrift.

Af gram

Declan Rice fik sin debut for England i slutningen af marts, og Ole Gunnar Solskjær er angiveligt opsat på at hente West Ham-spilleren til Old Trafford til sommer.

Men nu forlyder det, at Manchester-klubben kan risikere at skulle kæmpe med Real Madrid om West Ham-profilens underskrift. 

Læs også: Zidane erkender: Mange spillere kan blive solgt til sommer

Mange klubber vil vise interesse
Det er den tidligere West Ham-spiller og nuværende Sky Sports-vært Scott Minto, der mener at kende til spaniernes interesse. Efter søndagens opgør mellem Manchester United og West Ham fortalte Minto om interessen.

- Det, jeg hører, er at selv Real Madrid banker på døren og taler med hans familie. Det er det, jeg hører, siger Minto ifølge Stadium Astro.

Adspurgt til sin kildes identitet var Minto dog tilbageholdende.

- Det vil jeg ikke sige. Men det er en pålidelig kilde. Jeg er sikker på, at West Ham er opmærksomme på hans potentiale. Manchester United vil utvivlsomt banke på døren. De store drenge i Premier League og verden over vil vurdere, at det her er en ung knægt i en klub, der vil sælge for den rette pris. Han kan blive en af stjernerne på sin position. 

Langvarig kontrakt
Declan Rice har tidligere spillet venskabskampe for det irske landshold, men valgte altså at stille op for det engelske landshold i sidste ende. 

Midtbanespilleren har kontrakt med West Ham indtil 2024.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...