• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Ekspert revser Solskjær: Fyr ham og ansæt ham her

Foto: Getty Images

Den engelske ekspert er ikke i tvivl om, hvad han havde gjort, hvis han stod i spidsen for Manchester United.

Af porse

Ifølge den engelske fodboldekspert Gabriel Agbonlahor bør Manchester United fyre Ole Gunnar Solskjær og ansætte Antonio Conte som ny cheftræner. 

Det fortæller han i et interview med det engelske medie Talksport. 

Ekspertens udtalelse kommer i kølvandet på Uniteds skuffende 0-1-nederlag til Aston Villa i lørdags. De røde djævle fik ellers muligheden for at udligne, da de blev tildelt et straffespark i overtiden, som Bruno Fernandes dog brændte, da han hamrede bolden langt over mål.

Ifølge Gabriel Agbonlahor kunne man ved netop straffesparket se, hvorfor Ole Gunnar Solskjær er den forkerte til at varetage cheftrænertjansen på Old Trafford.

- Jeg mener ganske enkelt ikke, at Ole er den korrekte mand. Havde Conte stået i spidsen i lørdags, havde han peget på Cristiano til at tage straffesparket, og hvis Fernandes ikke havde brudt sig om det, havde han bare sagt 'okay, kom og tal med mig om det.' Den slagkraft har Ole ikke, siger han ifølge talkSport og fortsætter. 

- Hvis jeg var Manchester United nu, ville jeg kigge på det Chelsea gjorde med Lampard. De kom af med en klublegende, ansatte Tuchel og prøv at se, hvor de er nu. United er nødt til at fjerne Ole som træner og give jobbet til Conte, som kan få det bedste ud af spillerne, siger han. 

Beslutningen om at lade Bruno Fernandes tage straffesparket er ikke det eneste kritikpunkt, Agbonlahor har ved Solskjær som træner. 

- Det handler også om beslutningerne i løbet af kampene. Mod Aston Villa humpede Maguire rundt i 10 minutter, før han blev udskiftet, siger han og fortsætter. 

- De manglede et mål i de sidste 10 minutter, og han satte Cavani på banen, som ikke har spillet et eneste minut i denne sæson. Samtidig har man Lingard, som scorede mod West Ham, og man har Sancho, der blev købt for 70 millioner pund, siddende på bænken. Jeg synes, at sådanne beslutninger har været alt for langt fra at være korrekte, siger han. 

Antonio Conte står i øjeblikket uden job, efter han forlod Inter i sommeren 2021.

Manchester Uniteds næste udfordring bliver spanske Villareal, som de møder onsdag i Champions League-gruppespillet.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.