• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ekspert: Spurs slutter næppe i top fire - især ikke uden Eriksen

Tottenham har fået en skidt start på Premier League, hvor London-klubben i øjeblikket ligger på en 9. plads. Og ifølge den tidligere Leicester-profil Robbie Savage er det tvivlsomt, om Tottenham kvalificerer sig til Champions League i næste sæson.

Af gram

Tottenham lignede inden sæsonstarten det bedste bud på en udfordrer til Liverpool og Manchester City, men Mauricio Pochettinos tropper har fået en lunken start på Premier League-sæsonen.

Det er således blot lykkedes at hente én sejr i de første fire runder, og London-klubben ligger i skrivende stund på en skuffende 9. plads i tabellen.

Læs også: Ny klub melder sig ind i Eriksen-jagten

Ser ikke lovende ud
Sæsonstarten har været præget af kaos for Tottenham, idet fremtiden har været uvis for stjerner som Christian Eriksen og Jan Vertonghen. 

Der er stadig mange rygter om et januar-exit for Eriksen, og Tottenhams situation ser generelt ikke lovende ud lige i øjeblikket.

Og ifølge den tidligere Leicester-profil Robbie Savage, der i dag er klummeskribent for den engelske avis Daily Mirror, er der stor risiko for, at Tottenham ikke formår at ende i top-fire i denne sæson.

- Jeg er ikke overbevist om Tottenhams chancer for at nå top-fire. Især ikke, hvis de ikke formår at holde på Christian Eriksen til januar. Der var en ekspert, der sagde, at Eriksen har større chancer for at vinde trofæer, hvis han bliver i Tottenham, frem for at tage til en af de store klubber ude i Europa. Men hvornår var det lige, at Tottenham sidst vandt noget? Det er så lang tid siden, at jeg stadig var aktiv, lyder det fra Savage, der indstillede karrieren i 2008.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...