• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert til Solskjær efter ydmygelse: Disse to United-stjerner skal ud

Foto: Getty Images

Arsenal-legenden Ian Wright forstår ikke, hvorfor Manchester United primært kædes sammen med offensivspillere, når nu klubbens defensiv sejler så meget.

Af gram

Manchester United indledte lørdag sæsonen på skidt vis, da Ole Gunnar Solskjærs tropper tabte hjemmekampen mod Crystal Palace med 3-1.

Særligt defensivt så det ikke overbevisende ud fra værternes side, og Arsenal-legenden Ian Wright opfordrer nu Ole Gunnar Solskjær til at få styr på bagkæden.

Læs også: Såret klublegende ligger søvnløs af vrede over Manchester United

- Jeg vil sige, at hvis man ser på Maguire og Lindelöf... i mine øjne bør man, som modstander, gå efter de to. Folk taler om, hvem Manchester United bør købe, og folk taler om angribere. Lige nu bør de starte med at fokusere på den forsvarsduo. Hvis modstanderen får presset en af de to ud i en isoleret situation, så vil man formentlig kunne skabe noget farligt. Jeg vil sige, at Maguires positionering var skidt... og Lindelöf, han var bare svag... svag i visse situationer, lyder det ifølge Premier League Productions fra Wright.

- I mine øjne er de nødt til at få styr på den forsvarsduo. Det er ikke godt nok på det her niveau, hvis Manchester United vil til at spille med om ting. Lindelöf og Maguire er ikke godt nok. Faktum er, at det ikke er godt nok. På det her niveau, hvor folk snakker om de ting, som Manchester United skal forsøge at opnå... folk taler om at hente Jadon Sancho... hvad er formålet? 

- Man kan hente Jadon Sancho, men man har stadig to midterforsvarere, som blev fuldstændigt udstillet, uden at modstanderne behøvede at besvære sig så meget med det.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...