• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ellers tak: Ajax-boss gider ikke være sportsdirektør i Manchester United

Manchester United har i årevis haft en til tider usammenhængende transferstrategi, og der har derfor været spekulationer om, at klubben vil ansætte en sportsdirektør. Ajax-bossen Edwin van der Sar har været nævnt som en kandidat, men den tidligere United-keeper siger nu nej tak.

Af gram

Den tidligere Manchester United-målmand Edwin van der Sar nyder for tiden stor succes som direktør i Ajax.

Og den 48-årige hollænder er derfor heller ikke interesseret i et job som sportsdirektør på Old Trafford.

Læs også: Aviser: United vil hente målmand tilbage

I denne uge har engelske aviser som Daily Mail og Daily Mirror ellers reporteret, at den engelske storklub er interesseret i at hente målmanden tilbage.

Vil føre Ajax tilbage til toppen
Det forlyder, at Manchester United har et ønske om at hente en person med en fodboldfaglig baggrund ind til at styre klubbens transferstrategi. 

Det bliver dog næppe Edwin van der Sar, der ellers optrådte for den engelske klub fra 2005 til 2011.

- Jeg nyder virkelig at være i Ajax. Jeg har en anden rolle. Jeg er direktør. Jeg ser virkelig frem til at tage Ajax tilbage til toppen i Europa. Vi var deroppe i sidste sæson. Jeg vil sikre mig, at vi fastholder det niveau, lyder det ifølge Daily Mail fra Edwin van der Sar.

En anden tidligere Manchester United-profil, Rio Ferdinand, har også været nævnt som en kandidat til stillingen som sportsdirektør i Manchester United, men indtil videre er man altså ikke kommet frem til noget konkret.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...