• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

En dyr omgang: Sådan ser bødekassen ud for Chelseas førsteholdstrup

Foto: Getty Images

Chelsea-spillerne tjener mange penge, hvilket London-klubbens bødekasse også afspejler.

Af gram

Det er sjældent velset at komme for sent til træning, uanset hvilket niveau man spiller på. Og derfor har de fleste fodboldklubber da også indført en bødekasse, så slendrian ikke går ustraffet.

Det har man således også i Premier League-klubben Chelsea, hvor niveauet dog afspejler, at klubbens førsteholdsspillere tjener en ganske fin hyre. 

Læs også: Kanté: Hvis jeg var Chelsea-træner, ville jeg hente denne spiller

En dyr liste
At møde for sent op til en kampdag kaster eksempelvis en bøde på 21.815 kroner af sig.

Det samme koster det at møde for sent ind til forberedelsesmøder inden træning. Og for hvert yderligere kvarter, man er forsinket, skal man hoste op med yderligere 21.815 kroner.

Hvis man kommer for sent til et holdmøde, så koster det 4363 kroner for hvert minut, man er forsinket.

Hvis ens mobiltelefon ringer under et måltid eller under et holdmøde, så koster det 8726 kroner. Det samme koster det, hvis man møder op i det forkerte tøj på en kampdag.

Dyrt at komme for sent til træning
Hvis man ikke kører med spillerbussen hjem efter en kamp, uden at have givet besked om dette senest to dage før, så kaster det en bøde på 43.631 kroner af sig.

Hvis man glemmer at melde sig syg til træning senest halvanden time før starten på træningen, så koster det 87.262 kroner.

Den grimmeste bøde af dem alle rammer dog de Chelsea-spillere, der kommer for sent til træning. De bliver således præsenteret for en bøde på 174.524 kroner.

Bøder for fedme
Alle bøder fordobles desuden, hvis de ikke betales inden 14 dage.

Det fremgår desuden, at Chelsea-spillerne kan forvente en bøde, hvis de ikke er i god fysisk form. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...