• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Engelsk stjerneduo meldes på vej til Barça

Foto: Getty Images

Der kan være et par engelske landsholdsspillere på vej til Barcelona allerede til januar.

Af gram

Gary Lineker gjorde det godt i firserne, men i de seneste årtier har det været småt med engelske stjerner i Barcelona. 

Det kan der dog blive lavet om på ganske snart, for i disse dage er der to engelske landsholdsspillere, der bliver rygtet til Camp Nou. 

Torsdag meddelte Raheem Sterling således i et interview med Financial Times, at han ønsker at komme væk fra Manchester City nu, hvis der er mulighed for det. Især La Liga og Ligue 1 har Sterlings interesse, lyder det i interviewet.

Bliver næppe i England
Og ifølge den tidligere Manchester City-spiller Trevor Sinclair ender Raheem Sterling formentligt i Spanien.

- Hvis du spørger mig, så tror jeg, at han ender i Barcelona. Jeg tror, at de kommer til at få styr på deres økonomi, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Sinclair.

- Jeg tror, at han tager til udlandet. Jeg tror ikke, at han tager til en af de traditionelle rivaler. Det tror jeg ikke, at City vil tillade. 

Lingard vil til VM
Ifølge avisen Daily Mirror er Raheem Sterling dog ikke den eneste engelske stjerne, der kan ende i Barcelona. Således skriver avisen, at Jesse Lingard er klar til at forlade Manchester United til januar, fordi midtbanespilleren ønsker at sikre sig en plads i truppen til næste års VM-slutrunde.

Og ifølge Daily Mirror er Barcelona og Milan altså blandt de klubber, der holder øje med Lingards situation på Old Trafford. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.