• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Engelsk traditionsklub jagter Steven Gerrard

Foto: Getty Images

Steven Gerrard har i Skotland ført Rangers til en førsteplads i tabellen, men den tidligere Liverpool-stjerne kan snart være på vej tilbage til hjemlandet.

Af gram

Steven Gerrard har fået en god start på trænerkarrieren i skotske Rangers, men Liverpool-legenden kan snart være på vej tilbage til engelsk fodbold.

Championship-klubben Leeds United holder således skarpt øje med Gerrards situation i Glasgow. Ifølge Football Insider var Leeds United således indstillet på at hente Gerrard i sommer, hvis cheftræner Marcelo Bielsa havde valgt at pakke kufferten.

Læs også: Steven Gerrard er smigret af Klopps store anbefaling

Analyserede alternativer
Leeds United lignede længe en oprykker i sidste sæson, men Bielsas tropper mistede pusten til sidst, og argentinerens fremtid er stadig uvis, forlyder det.

Championship-klubben var i sommer i fuld gang med at analysere mulige alternativer, da man var i tvivl om, hvorvidt Bielsa kunne finde på at sige stop.

Steven Gerrard har i skrivende stund ført Rangers til en førsteplads i den skotske liga, hvor Glasgow-klubben ligger to point foran de evige rivaler fra Celtic. 

Bielsa endte med at forlænge sin kontrakt i maj, så den nu løber til næste sommer, men i Leeds har man en fornemmelse af, at argentineren vælger at smutte, hvis oprykningen glipper for anden gang. Klubben ligger aktuelt på en femteplads i Championship-tabellen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...