• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Engelske eksperter peger på Danmark som EM-overraskelse

Foto: Getty Images

Fodboldskribenterne på den engelske avis The Guardian har et godt øje til det danske landshold inden EM.

Af gram

I aften klokken 21 sparkes EM-slutrunden i gang i Rom, og i den anledning har The Guardian bedt avisens fodboldskribenter om at pege på det hold, der kan blive den positive overraskelse. 

Og interessant nok har fire ud af The Guardians 12 eksperter valgt at pege på Danmark som det hold, der kan levere overraskelsen. 

- Danmark. Meget solide, og med lige akkurat nok kreativitet til at kunne slå til. Derudover en relativt ligetil lodtrækning, der kan sende dem i kvartfinalen, lyder det således fra eksperten Jonathan Wilson. 

Også Louise Taylor har fidus til Kasper Hjulmands tropper.

- Danmark. Udover Tyrkiet, så ser Danmark i den grad ud til at kunne gøre livet surt for nogle af favoritterne, lyder det således fra Louise Taylor. 

En solid stamme
Også Paul Doyle har fidus til Danmark.

- Danmark, hvis en kvartfinaleplads regnes for overraskende, lyder det såleds fra Doyle. 

Også eksperten Ben Fisher er imponeret over Danmarks spillermateriale.

- Danmark. Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg indikerer, at de har en solid stamme. Tyrkiet ser også ud til at have ingredienserne til at levere en overraskelse, lyder det således fra Ben Fisher. 

De øvrige otte eksperter har peget på henholdsvis Holland, Finland, Italien (tre eksperter har peget på italienerne), Polen, Schweiz og Nordmakedonien. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...