• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Victor Samuel Risager

England-chef erkender: Bliver svært at holde på Gareth Southgate

Foto: Getty Images

Det bliver svært at beholde Gareth Southgate som engelsk landstræner, erkender teknisk direktør for FA, Les Reed.

Af risager

I 2016 overtog Gareth Southgate tjansen som træner for det engelske landshold, og hidtil har han været en succes.

Til VM i Rusland i sommeren 2018 nåede Gareth Southgates mandskab semifinalerne, og i Nations League nåede de ligeledes semifinalerne denne sommer.

Og de resultater gør, at det bliver svært for det engelske fodboldforbund, FA, at beholde Gareth Southgate som landstræner. Det erkender den tekniske direktør for FA, Les Reed.

- Det bliver svært, afhængigt af hvad han bliver tilbudt. Men jeg ved, at Gareths fokus i øjeblikket er, at han ønsker at være en England-træner, der vinder, fortæller Les Reed til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg tror, at tiltrækningen ved at være den næste England-træner, der fører os til en VM-finale, er trækker i ham, og jeg tror også, at han ved, at han bliver mere attraktiv af det.

- Det er klart, det er noget, vi har i baghovedet, men jeg ved, at Gareth er motiveret efter at udvikle dette hold fremadrettet.

Gareth Southgate, 49 år, har tidligere været cheftræner i Middlesbrough, med hvem han rykkede ud af Premier League i 2009.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...