• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Benjamin Lillelund

England udraderer Bulgarien: Snublende tæt på EM

Foto: Getty Images

England storsejrede 6-0 ude mod Bulgarien og skal nu bruge bare ét point mere for at være helt sikker på at kvalificere sig til EM.

Af lillelund

England kunne i dag sikre sig en billet til EM, hvis de vandt over Bulgarien, mens Kosovo ikke slog Montenegro. Sådan blev det imidlertid ikke, da England godt nok vandt 6-0 over Bulgarien, men Kosovo vandt også over Montenegro. 

Allerede efter seks minutter kom England på sejrskurs, da Marcus Rashford bragte dem foran 1-0. Manchester United-angriberen driblede ind i feltet, og med en hård afslutning fandt han vej til målet.

20 minutter inde i kampen afsluttede Raheem Sterling, og bolden så ud til at gå forbi mål. Heldigvis var Ross Barkley ved bagerste stolpe til at guide bolden i mål til 2-0.

3-0 skulle det også blive efter en halv times spil. Harry Kane sendte et indlæg ind til Barkley, der scorede sit andet mål i kampen.

Raheem Sterling nåede også at gøre det til 4-0 inden pausen.

Luften gik af ballonen i anden halvleg, hvor det var tydeligt, at kampen blot skulle overstås for begge mandskaber.

Midtvejs i anden halvleg blev Raheem Sterling spillet fri, og han placerede den køligt i netmaskerne.

Harry Kane lukkede kampen med målet til slutresultatet 6-0.

Kosovo vandt 2-0 over Montenegro, og dermed er England endnu ikke helt klar til EM, men det er meget tæt på.

Efter seks kampe hver topper England puljen med 15 point foran Tjekkiets 12 og Kosovos 11. Der resterer to runder, og Tjekkiet og Kosovo skal møde hinanden indbyrdes. Dermed skal England bruge ét point mere for at være sikker på kvalifikation.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...