• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Er favorit til blive Barças næste præsident: Planen er at hente Guardiola

Foto: Getty Images

Victor Font er favorit til at blive Barcelonas næste klubpræsident, og han har en vision om at hente klublegender som Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol tilbage.

Af gram

Barcelona har i øjeblikket ingen klubpræsident, da Josep Maria Bartomeu i tirsdags valgte at træde tilbage efter længere tids kritik.

Forhåndsfavoritten til at vinde det kommende præsidentvalg i Barcelona er en mand ved navn Victor Font, og i et interview med Sky Sports har Font nu løftet sløret for sin vision for Barcelona. 

Læs også: Koeman erkender uvis fremtid efter præsidents exit: De må komme til mig

- Det bliver en stor udfordring at erstatte den, i mine øjne, bedste generation, der nogensinde har eksisteret i fodbold. Især på et tidspunkt, hvor konkurrencen er intens og klubber er ejet af meget magtfulde ejere, lyder det fra Font.

- Det er klart, at vi har brug for en meget stærk plan, hvis vi skal tage denne udfordring op. Og det er det, vi har arbejdet på i de senere år. Vores intention er at opbygge et meget stærkt og kompetetivt projekt, og vi her heldige i Barça, at vi har arvet en spillestil, som Johan Cruyff introducerede i organisationen.

- Og de fleste af dem, der kender til denne stil, er også fans af klubben og har en stor kærlighed til klubben - som Pep Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol. De er alle legender, som elsker Barcelona, men som ikke arbejder for Barcelona i dag. Vi er nødt til at hente dem tilbage, så vi kan sikre, at vi får et meget kompetetivt projekt. 

- Det eneste, som Messi behøver at vide, er at han er en del af et kompetetivt projekt, som går efter at vinde Champions League.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...